Tomter

Området ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Løkenåsen i Fetsund. Umiddelbar nærhet til skogen og gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.


Løkenåsen – i hjertet av Fet kommune

Området ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Løkenåsen i Fetsund.
Umiddelbar nærhet til skogen og gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Tomtene ligger i nærhet til fine tur og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvaltjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har et variert tilbud innen kultur og idrett og en vakker natur som innbyr til friluftsliv.
 

Beliggenhet

Fetsund lenser (ca. 5 km) er et kulturminne med verksteder for tradisjonell håndverk, kafé og museumsbutikk. Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker. Ytterligere servicetilbud finnes også i Fet sentrum. Fra tomtene er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog og Fetsund stasjon ligger ca. 4 minutter fra boligen med bil. Toget herfra bruker ca. 8 min til Lillestrøm. Med bil fra Fetsund tar det ca. 12 min til Lillestrøm, 12 min til Sørumsand, 13 min til Strømmen, 24 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.
 

Barnevennlig og sentrumsnært med kort vei til marka

  • Sør- vestvendte tomter uten byggeklausul
  • Fantastiske turmuligheter i nærområdet. Her er det muligheter for langrenn, rulleski, sykkel og fine fotturer
  • Fine grøntarealer i feltet
  • Lekeplass inne på feltet
  • Det blir bussholdeplass inne på boligområdet
  • Ungdomsskole fra 2004 i nærheten
  • Ny idrettshall ferdigstilt i 2017 i nærheten
  • Barnehage og barneskole helt i nærheten
  • 5 min til Svingen stasjon og Fetsund stasjon

Kart over ledige tomter i LøkenåsenFINN-kode 156040394

Tomt/tomteareal

Boligtomter uten byggeklausul. Se prislisten, eller listen nedenfor for størrelser på de ulike tomtene. Tomtene er ikke endelig oppmålt og en eventuell kjøper må akseptere avvik som følge av dette. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling og endelig oppmåling utført av kommunen.

Det vil bli etablert et realsameie for Løkenåsen del 2 hvor sameierne har ansvar for felles søppelhåndteringssystem, grøntareal og lekeområder.

Parkering

For frittliggende småhusbebyggelse skal det avsettes minimum 2 parkeringsplasser pr. boenhet på egen tomt. For sekundærleilighet skal det avsettes minimum 1 parkeringsplass. Det skal i grad av utnytting medregnes 18 m2 for hver utendørs biloppstillingsplass.
For fullstendig informasjon om parkeringsbestemmelser henvises det til Detaljreguleringsplan 0203 R1401 Løkenåsen 2 -øvre del.

Ledige tomter

Vi har 28 av 56 tomter ledig. Ta kontakt for mer informasjon!

FINN-kode 156040394